Voor de vaarliefhebbers: trouwen op het water!

De locatie kiezen voor je huwelijksfeest is misschien niet het gemakkelijkste onderdeel, maar is wel zo belangrijk. Het is immers de plek die de sfeer van de dag bepaalt en waar je een groot deel van je huwelijksdag samen met je dierbare gasten doorbrengt. Kies je voor formeel of lekker los, voor binnen of buiten? Wat past er bij jullie als bruidspaar?

Trouwen op het vasteland…of op het water
Nederland heeft een prachtig aanbod aan statige landhuizen, sprookjesachtige kastelen en sfeervolle hotels. Maar misschien hebben jullie wel een speciale band met water of varen en willen jullie je gasten meenemen op een boottocht. Dat kan!

Bij NAUPAR bijvoorbeeld kun je een authentiek zeilschip huren om midden op het water elkaar het ja-woord te geven. Je kunt kiezen uit verschillende arrangementen. Bijvoorbeeld trouwen bij ondergaande zon en daarna aan boord eten en feesten. Of al varend op open water trouwen waarna het feest in de haven wordt voortgezet.

Wil je het ja-woord liever op een andere plek geven, maar wil je wel graag je feest vieren aan boord van een mooi schip, dan kan dat ook. In de haven worden de gasten opgevangen, ga je vervolgens varen op open water om je huwelijk te vieren onder de sterrenhemel. Hoe romantisch is dat!

Richt je feest in zoals jullie het willen
Het feest aan boord kun je geheel naar eigen wens organiseren in samenwerking met NAUPAR. Wil je zelf de kok, DJ of ander entertainment inbrengen, geen probleem. En wil je het overdag klein houden en ’s avonds meer gasten uitnodigen, dan vaart de boot na het voltrekken van de huwelijksceremonie en het middagprogramma terug naar de haven om de avondgasten op te halen.

Zo is er tal van mogelijkheden om op het water het feest naar jullie eigen wensen in te richten. Intiem of groots. Spetterend of ingetogen. Met of zonder varen. Overdag of ’s avonds. Buffet of sjiek diner. Het kan allemaal.

Wil je je gasten zo lang mogelijk laten genieten, dan is er mogelijkheid om aan boord te slapen. Zo kan er doorgefeest worden en van elkaars gezelschap genoten tot en met een champagneontbijt de ochtend erna.

Waar ga je varen?
De schepen van NAUPAR varen, afhankelijk van de boot en het arrangement dat je kiest op het IJsselmeer, Markermeer, de Waddenzee, de Friese Meren, de Kop van Overijssel en de Randmeren. Per arrangement zijn er verschillende opstapplekken.

Welk budget heb je nodig?
Je kunt een trouwerij op een boot zo duur maken als je zelf wilt. Op de website van NAUPAR vind je vanaf prijzen per persoon. Je bepaalt zelf wat je aan eten, drinken en entertainment wilt besteden.

Wil je heel graag trouwen op het water, maar laat je budget het niet toe, kijk dan eens naar de mogelijkheden die NAUPAR biedt om te trouwen op maandag of dinsdag. De prijzen liggen aanzienlijk lager op die dagen.

Zijn jullie op zoek naar een romantische en bijzondere locatie met een prachtig uitzicht, dan is trouwen op het water een absolute aanrader voor een onvergetelijke dag!

Foto: kamartin_2000

Plaats een reactie!

  •  

    Wees de eerste met een reactie!

Blog & nieuws

Meer nieuws
Uw bruiloft begint bij bruidlocaties.nl zoek uit duizende locaties in NL. Zoek een bruidslocaties