Waarom de lente een fantastisch seizoen is om te trouwen

Heb jij al flink last van lentekriebels? Logisch, want dit seizoen is een groot feest. Helemaal wanneer je van plan bent om binnenkort het ja-woord te geven. De lente is namelijk een fantastisch seizoen om te trouwen. De zon schijnt, iedereen is vrolijk en je ziet overal in de natuur kleurrijke bloemen. Bij deze nog een aantal andere redenen om juist in deze periode in het huwelijksbootje te stappen!

Je kunt de bruiloft buiten plannen
De lente is het symbool van een nieuw begin. Alles in de natuur staat in bloei. Het huwelijk past daar perfect bij. Samen met je grote liefde begin je aan een nieuw hoofdstuk in jullie leven. Tijdens de lentemaanden begint de zon eindelijk weer te schijnen. Vergeet dan ook niet om je goed in te smeren en je zonnebril op te zetten. Vervolgens kan het grote genieten beginnen. Ook erg fijn is dat je de plannen voor je bruiloft niet binnen hoeft te maken. Ga bijvoorbeeld zitten in de tuin en bespreek onder het genot van een hapje en een drankje wat er nog allemaal geregeld moet worden voor de Grote Dag. Of spreek af met je toekomstige bruidsmeisjes en geef tijdens een picknick aan welke jurkjes ze moeten dragen op jouw bruiloft. Schop je schoenen uit, want er is niets heerlijker dan het gras onder je blote voeten te voelen!

Je beleeft een bruiloft vol lentekleuren
Alles is zoveel leuker in de lenteperiode. Op de radio klinken vrolijke liedjes en alles is vol kleur. Bij een echte lente bruiloft passen dan ook allerlei vrolijke en frisse kleuren. Zorg er wel voor dat je trouwt in stijl. Het is ook weer niet de bedoeling dat alle kleuren voor chaos zorgen. Het helpt om diverse kleurencombinaties te maken. Zo weet je meteen welke kleuren goed bij elkaar passen. Een andere optie is een bruiloft in een bepaalde themakleur. Verruil wit bijvoorbeeld eens voor paars als je origineel wil zijn. Er zijn nog veel bruiloftselementen die een mooi kleurtje verdienen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gekleurde trouwjurk? Wit is immers ook zo standaard. Sommige bruiden durven het aan en gaan voor geel of blauw. Draag er een paar mooie pumps onder of kies voor gekleurde sneakers. Deze schoenen zijn op dit moment helemaal hip op bruiloften. Maak het plaatje tenslotte compleet met een paar gekleurde sieraden.

Je kunt boeketten van bloesem laten maken
Een mooie bruidsjurk is natuurlijk niet compleet zonder een mooi boeket. Bloesem is zeker aan te raden, omdat dit perfect past bij de lente. Ook kun je bloesem terug laten komen als een boeket op de dinertafel. De vrolijk gekleurde boeketten zijn echte aandachtstrekkers. Opvallende bruiloften vol kleurtjes en glitters zijn op dit moment zeer populair. Door te kiezen voor allerlei kleuren doe je zeker mee met deze trend.

Fruitsoorten smaken heerlijk tijdens de lente
Ieder jaar heeft de trouwwereld een aantal bepaalde trends die je verbazen. Naast bruidssneakers is dat op dit moment fruit. Steeds vaker worden bloemen vervangen door fruitsoorten, omdat dit een stuk goedkoper is. Van een paar appels kopen op de markt is nog nooit iemand arm geworden! Naast appels doen ook citroenen, aardbeien en frambozen het erg goed op een bruiloft. Zorg ervoor dat de kleuren van je bruiloft passen bij het fruit. Zo passen aardbeien perfect bij een rode kleur.

Je mag vers fruit en kleurrijke drankjes serveren
Op een mooie lentedag kan het soms vrij warm worden. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de gasten lopen te zweten. Geef iedereen dan ook vers fruit en serveer vrolijke drankjes bij. Wat dacht je bijvoorbeeld van limonade op je eigen bruiloft? Gasten kunnen het bijvoorbeeld ophalen bij een heuse limonadebar. Het is een geweldige dorstlesser tijdens een lentebruiloft. Hopelijk schijnt de zon volop en beleef je een onvergetelijke dag!


Plaats een reactie!

  • A Touch of Ivory 18-05-2021

    De lente is inderdaad een práchtige maand om in het huwlijks bootje te stappen! Maar wanneer u het ook doet... Alles moet perfect zijn. Van de bloemen tot de catering, de kleding, en natuurlijk ook de muziek... Laat dáárom de muziek over aan pianist Thomas Alexander! Is het voor u binnenkort zover? https://thomasalexanderpiano.com/pianist-huwelijk

  • Eva Ladi 18-05-2021

    Ik was op zoek naar hulp op internet om mijn ex-man terug te krijgen nadat hij 5 maanden geleden van me gescheiden was, ik kwam zoveel getuigenissen van verschillende mensen tegen en ze hebben het allemaal over deze geweldige man genaamd Doctor ODIBOH DADA over hoe hij hen hielp red hun huwelijk en relaties en ik neem ook contact met hem op via zijn e-mail (odibohsolutionhome@gmail.com) en leg hem mijn probleem uit en hij heeft het goed gedaan door me te helpen mijn gescheiden man binnen 3 dagen terug te krijgen en later werd ik zwanger voor hem, want we zijn 6 jaar getrouwd geen zwangerschap .. ik geloof nooit dat zoiets als dit mogelijk kan zijn maar nu ben ik er een levend getuigenis van omdat dokter ODIBOH DADA mijn geliefde daadwerkelijk terugbracht en me ook hielp zwanger te raken Als je relatieproblemen hebt of een probleem met het leven zelf, neem dan contact op met dokter ODIBOH DADA voor hulp via zijn e-mail: odibohsolutionhome@gmail.com of whatsapp +2347048883838. Dan beloof ik je dat je tenslotte, net als ik, redenen zult hebben om te vieren. Hij is een erg sterke geestelijke profeet

Blog & nieuws

Meer nieuws
uw bruiloft begint bijz bruidslocaties.nl zoek unit duintden locatie in NL. Zoek een bruidslocaties