When Harry met Meghan : 2018 wordt hun jaar!

Koninklijke huwelijken. Ze zijn om van te smullen. Als je zelf ’s avonds alleen een figuurlijke droomprins op je bank hebt zitten, moet je het doen met de verhalen, beelden en foto’s van die onbereikbare royals. Zoals nu bij Meghan en Harry. Eindelijk die lang verwachte aankondiging dat de Britse prins gaat trouwen met een Amerikaanse actrice: het belooft hèt trouwevenement te worden voor 2018!

Nu het nieuws wereldkundig is, mogen we naar hartenlust kijken, fotograferen, een mening hebben over de kleding, of ze wel bij elkaar passen en of er wel kinderen zullen komen. Wat een heerlijk afleiding naast alle wereldellende. When Harry met Meghan.

Over de ontmoeting
Waar ik dacht dat koppelen in koninklijke kringen uit was, blijkt dit voor de Harry en Meghan de werkelijkheid te zijn. Een wederzijdse vriendin van beide had gewoon een date geregeld ergens in april 2016. En volgens Meghan wist ze als Amerikaanse niets van deze Britse royal en zijn familie. Hmm, tja.

Derde date in Afrika
Wij gewone mensen beginnen met afspreken in de kroeg, het restaurant en dan de bioscoop om dicht tegen elkaar te kunnen zitten. Maar Meghan ging na date nummer twee met Harry mee op een trip naar Botswana. Om elkaar beter te leren kennen. Onder de sterrenhemel. In een tent. OMG, hoe romantisch!

Vervelend, die roddelpers en trollen
Ja, dat is wel een dingetje. Heb je een leuk meisje ontmoet, gaat iedereen zich ermee bemoeien. En er ook nog allerlei nare dingen over schrijven. Het zat Harry zo dwars dat hij een officiële verklaring naar buiten bracht om iedereen te vragen ermee te stoppen. Dat lijkt me dan wel weer vervelend als je met een prins verloofd bent.

Toen wisten we het echt zeker
De Britse pers fotografeerde Meghan in december 2016 met een nieuw kettinkje. Je moet echt heel goed kijken, maar als je flink inzoomt, dan zie je een M en een H aan het kettinkje. Het heeft iets puberaals, zo’n sieraad met de naam van je allerliefste. Maar toegegeven, ik vind het ook wel heel schattig. Gewoon toegeven aan die roze wolk.

En dan..het aanzoek!
Na anderhalf jaar daten, heeft Harry haar gevraagd. De officiële verloving werd in november 2017 door zijn vader prins Charles aangekondigd via Twitter. Of hij op zijn knieën is gegaan? Daar heeft het stel niets over verteld tijdens het tv-interview naar aanleiding van hun verloving. Wel dat ze een gezellig avondje thuis hadden en het voor haar geheel onverwachts kwam, maar dat hij nog niet uitgepraat was en ze al ‘ja’ had gezegd. Ik had wel iets buitensporigers verwacht, of gehoopt misschien.

En hoe nu verder?
Ze trouwen in de lente, na de geboorte van het derde kind van prins William. Oma Queen Elizabeth is er niet bij in de kerk. Volgens Anglicaanse overtuiging mag je wel scheiden maar niet daarna nog eens trouwen. Queen Elizabeth is hoofd van de Anglicaanse Kerk. Of ze kinderen wilden, werd hen tijdens het interview gevraagd. Meghan keek hulpeloos naar Harry en hij antwoordde diplomatiek in de trant van “alles op zijn tijd”. Meghan is 36, Harry 33. Ik verwacht dat het niet al te lang duurt voordat er weer een aankondiging komt. De tabloidpers zal niet nalaten zoveel mogelijk foto’s van haar buik te maken.

Tot die tijd kijk ik seizoen 2 van The Crown, ook leuk.

Foto's: Alexi Lubomirski/REX/Shutterstock

Plaats een reactie!

  •  

    Wees de eerste met een reactie!

Blog & nieuws

Meer nieuws
Uw bruiloft begint bij bruidlocaties.nl zoek uit duizende locaties in NL. Zoek een bruidslocaties