Zeven keer handige trouw-apps

Je bruiloft organiseren kan op verschillende manieren. Met een ceremoniemeester of een weddingplanner bijvoorbeeld. Maar als je zelf tijd hebt en je het budget voor een weddingplanner liever in je feest stopt, dan kom je een heel eind met een aantal handige trouw-apps. De huwelijksbranche doet al een tijdje mee met de digitale ontwikkeling. Er zijn verschillende soorten apps op de markt die het leven van een aanstaand bruidspaar een stuk gemakkelijker maken. En omdat je waarschijnlijk toch niet kunt voorkomen dat je gasten een groot deel van de dag online zijn, kun je er net zo goed maar gebruik van maken, ook tijdens het feest!

Bekijk onze selectie van apps die helpen met organiseren van jullie feest en waarmee je foto’s en video’s kunt delen:

Met de De Bruiloft-app organiseer je, eventueel samen met je aanstaande, je bruiloft. Je maakt een checklist, je zoekt leveranciers en locaties en je kunt de agenda van bruidsbeurzen bekijken. Ook houd je met de app je budget in de gaten zodat je niet teveel de bocht uitvliegt. Een hele handige app om je feest tot in de details te verzorgen.

De Trouwteam app doet grotendeels hetzelfde als de Bruiloft-app, maar combineert leveranciers met weddingtools in één app.

Er zijn verschillende apps waarmee gasten foto’s en video’s met elkaar en het bruidspaar kunnen delen. Bijvoorbeeld met de Wij gaan trouwen app. Zo voorkom je na het feest dat iedereen in het wilde weg via verschillende kanalen hun plaatjes en video’s rond gaan sturen.

Een app om gemakkelijk informatie met je familie en vrienden te delen, is Appy couple. Heel efficiënt, want je gasten kunnen er hun RSVP op kwijt zodat je goed overzicht houdt. Ook met deze app kun je kunt foto’s delen en daarnaast informatie over het aanstaande feest delen of bijvoorbeeld speciale dieetwensen van je gasten vragen.

Deze handige cadeau-app Zankyou maakt cadeaus kopen voor de gasten overzichtelijk en voorkomt dat jullie als bruidspaar meerdere keren hetzelfde krijgen. Aan de hand van jullie cadeaulijst, die overigens ook uit een donatie voor een goed doel of voor jullie huwelijksreis mag bestaan, vinken de gasten af wat ze gekozen hebben. Lekker makkelijk.

En speciaal voor mannen die bang zijn dat hun aanstaande bruid teveel in de melk te brokkelen heeft, is er de app Alpha Groom. Alles wat je als bruidegom moet of kan doen, organiseer je met deze app. Bijvoorbeeld wanneer je de trouwring koopt, het aanzoek gaat doen (!) maar ook alles wat met de locatie te maken heeft. Om je lekker zenuwachtig te maken, biedt de app een countdown tot de trouwdatum.

Iedereen een bedankje sturen na het feest is altijd leuk, maar kost veel tijd. En je bent vast toe aan even uitrusten na het feest. Een leuke app die jou het werk uit handen neemt is Punkpost. Je kiest een van de originele kaarten, bepaalt wat je erop geschreven wilt hebben en voor wie ze bestemd zijn. Binnen 24 uur hebben je gasten handgeschreven post van jou! Houd wel rekening met een bedrag van ongeveer € 5 per kaart.

Wij wensen jullie veel succes en vooral veel plezier!

Foto: Pierluigi Luceri

Plaats een reactie!

  •  

    Wees de eerste met een reactie!

Blog & nieuws

Meer nieuws
Uw bruiloft begint bij bruidlocaties.nl zoek uit duizende locaties in NL. Zoek een bruidslocaties