melanie
MèlanieBlogger (& bruid to-be)

Een winterse bruiloft lijkt me en sprookje

Half februari zijn wij terug gekomen van een lekker weekje wintersport. Wat was dat heerlijk genieten. Genieten van de zon, maar ook va nde prachtig bergen en bomen bedekt met een lekker laagje sneeuw. Zelf vind ik altijd dat sneeuw iets magisch en iets romantisch heeft. Helemaal als de zon of de maan daar dan zo op weerkaatst. Dan vind ik altijd dat het net lijkt alsof het allemaal diamantjes zijn. Wat is dat dan toch eigenlijk een perfect en prachtig plaatje om in de sneeuw te trouwen. Als ik dan weleens plaatjes zie van bruidsparen in de sneeuw dan kan ik helemaal wegzwijmelen.

Ik zie het al helemaal voor me. Met een dik pak sneew en een lekker zonnetje komen we in een slee met paarden ervoor bij een mooi Zwitsers of Oostenrijks kerkje aan. Na de ceremonie gaan we naar een prachtig kasteeltje en hebben we daar ons feest. Warm en knus met veel kaarsen en mooie versieringen. Buiten dwarrelen de sneeuwvlokjes in het maanlicht naar beneden.

Maar goed, weer even terug bij het nu. Zoals ik al in een eerder blog vertelde gaan wij in september trouwen en ja dan ligt er geen sneeuw. Nee in tegendeel hopen wij juist dat de weergoden ons een klein beetje goed gezind zijn en mooi weer voor ons in de planning hebben staan. Vollop zon met temperaturen die zeker nog lekker rond de 20/25 graden zitten. Je trouwt natuurlijk niet voor niets op het strand. Maar toch moet ik eerlijk toegeven dat mochten we hier in Nederland elk jaar verzekerd zijn van een goed pak sneeuw, dan zou ik het denk ik ook zeker overwegen om in de winter te gaan trouwen. En ja dan kan je wel zeggen doe dat dan lekker, ga lekker naar het buitenland en trouw in de sneeuw en zoals ik hierboven beschreef. Maar nee ik zou het dan weer niet over mijn hart kunnen verkrijgen om mijn bruiloft in een ander land te houden, en dat dan mijn dierbaren en de mensen die ik er zo graag bij wil hebben er niet bij zouden zijn. Maar wie weet als we ooit onze gelofte overnieuw gaan doen, dat we dan zeggen we doen dat in het buitenland met alleen ons gezinnetje erbij. Maar voor nu ga ik me voorlopig lekker bezig houden met de voorbereidingen van onze strand bruiloft.

Plaats een reactie!

  • AbertAdamb 16-08-2022

    війна в україні 2022 пророцтва <a href="http://bitly.com/skilky-shche-bude-tryvaty-viyna-v-ukrayini">скільки ще буде тривати війна в україні</a> війна в україні 2022 пророцтва

  • AbrtAdamb 16-08-2022

    <a href="https://t.me/filmfilmfilmes/4">Безумный Макс</a>

Blog & nieuws

Meer nieuws
Uw bruiloft begint bij bruidlocaties.nl zoek uit duizende locaties in NL. Zoek een bruidslocaties