melanie

Mèlanie

Blogger (& bruid to-be)
 

Hallo allemaal ik zal mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Mèlanie ik ben 24 jaar, en al bijna 8 jaar gelukkig met Edwin, sinds juni 2015 hebben we een heel mooi mannetje Liam. Naast mijn werk als kapster ben ik in oktober begonnen met bloggen. Al heb ik daarvoor wel een aantal maanden getwijfeld of ik dit wel moest doen. Wie zit er nou te wachten op wéér een blog, maar bovenal wie zit er te wachten op mijn verhalen? Toch heb ik de stap gezet en ben ik gaan bloggen, ik ben gaan bloggen over het leven als kersverse moeder, dingen die mij bezig houden en deel ik ook mijn ervaringen. Dit doe ik allemaal op http://mamavanliam.nl. 

In juni van dit jaar ben ik ten huwelijk gevraagd en in september 2016 ga ik trouwen. Ondertussen heb ik al veel Inspiratie opgedaan door een aantal trouwmagazines maar natuurlijk ook de aller grootste inspiratiebron het internet te doorzoeken. Onder andere mooie locaties, do's en dont's en echte musthaves. 

Ik ben gevraagd om stukjes te schrijven, super tof dus deze ga ik vanaf nu regelmatig met jullie delen op deze geweldige site 'www.bruidslocatie.nl' neem snel een kijkje en natuurlijk heel veel leesplezier.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar mijn andere verhalen of wat mij bezig houd? Volg mij dan ook op instagram of facebook!
 

Blog & nieuws

Meer nieuws
Uw bruiloft begint bij bruidlocaties.nl zoek uit duizende locaties in NL. Zoek een bruidslocaties