melanie
MèlanieBlogger (& bruid to-be)

De trouwdatum kiezen, hoe doe je dat?


Elk meisje heeft vast voeger weleens over de grote dag gedroomd. De grote dag dat zij trouwen gaat, hoe ze ten huwelijk gevraagd word, wanneer dat ze gaat trouwen, waar die gaat plaats vinden en zo nog heel veel meer gedachtes.

De datum vastleggen...
En dan is het eindelijk zover, je bent ten huwelijk gevraagd, of misschien heb jij je partner wel ten huwelijk gevraagd. De fantasieën die je vroeger had gaan nu langzaamaan werkelijkheid worden. Het eerste wat je nu gaat doen maar misschien ook wel gelijk een van de lastigste dingen is, de trouwdatum kiezen. Heb je misschien een speciale datum waarop je wilt gaan trouwen, bijvoorbeeld de dag van de ontmoeting of een jubileum. Of heb je juist een datum waarop je absoluut niet op wilt trouwen? bijvoorbeeld op vrijdag de 13e of een verjaardag van iemand. Ook kan het zijn dat je nog een voorkeur hebt voor een speciale maand? bijvoorbeeld de warme zomermaanden of trekken juist de charmes van de koudere wintermaanden je meer.

Wist je dat?
De meest populaire dag om te trouwen vrijdag is? Dat komt omdat de meeste gasten op de zaterdag vrij zijn!


De populairste trouwmaanden...
Mei, juni en september zijn de populairste trouwmaanden, dit komt omdat je dan vaak mooi weer hebt, ook vallen deze maanden mooi buiten de vakanties. Dit is trouwens nog wel een puntje om natuurlijk rekening mee te houden, Je wilt tenslotte wel dat de gasten die je er graag bij wilt hebben, er ook daadwerkelijk bij zijn.


Vastleggen van de datum...
Als je dan uiteindelijk een mooie trouwdatum hebt uitgekozen komt een heel belangrijk punt, hem vast leggen van deze datum. Zorg dat je dit wel snel doet, het zou natuurlijk jammer zijn als jullie locatie niet meer beschikbaar is...

Liefs,
Mèlanie

Plaats een reactie!

  •  

    Wees de eerste met een reactie!

Blog & nieuws

Meer nieuws
uw bruiloft begint bijz bruidslocaties.nl zoek unit duintden locatie in NL. Zoek een bruidslocaties