melanie
MèlanieBlogger (& bruid to-be)

Op zoek naar een trouwjurk

De klopjacht naar mijn perfecte trouwjurk is al snel begonnen nadat ik afgelopen zomer ten huwlijk gevraagd werd. Ik zat nog in mijn zwangerschapsverlof en kon dus naast de zorg voor onze kleine man ook heel vaak sites afstruinen naar mijn perfecte jurk. Nadat ik een aantal jurken op mijn telefoon had opgeslagen, ben ik in december dan eindelijk naar een bruidszaak gegaan. Ik wist niet zo goed of ik nou ook nog afspraken moest maken in meerdere zaken of dat ik het toch maar bij een bruidswinkel zou laten. Tenslotte hebben ze toch de meeste bekende merken overal wel? En hoe meer keuze hoe moeilijker het zou gaan worden.

We gingen dus uiteindelijk alleen naar de Honeymoonshop in Rotterdam, ze hadden daar een enorm aanbod aan jurken. En zoals ik al zei hoe meer keuze hoe moeilijker het word, zelfs in één winkel was er gewoon al veel te veel keuze. Maar welke jurk staat er nou eigenlijk het beste bij jou lichaam. Daar kunnen ze je in de winkel gelukkig maar al te goed mee helpen. Ik had eigenlijk twee jurken op nummer 1 staan, de ene eigenlijk net iets meer dan de ander. Toen ik deze jurk paste en mezelf in de spiegel zag dacht ik nee dit is hem toch niet. Daar dachten mijn zus en moeder ook zo over. Toen ik mijn andere numemr 1 jurk aan had was dit hem helemaal, ook zij dachten daar precies hetzelfde over. Nadat ik toch nog een aantal jurken heb gepast bleef mijn blik toch elke keer naar mijn tweede nummer 1 jurk gaan. Dat betekende dus maar een ding. DIT WAS MIJN JURK!

Ik kijk dan ook niet meer op sites met trouwjurken, want wie weet kom je toch nog opeens een jurk tegen die je over het hoofd hebt gezien. Ook ben ik heel blij dat ik geen afspraak in een andere bruidswinkel had staan. Hoewel, ik nog steeds heel erg verliefd ben en niet kan wachten tot ik mijn jurk aan kan, ik denk dus niet dat ik nog voor een andere jurk zou zwichten. Voor sieraden en schoenen moet ik nog gaan kijken, alhoewel ik denk ik toch geen sieraden en schoenen uit een bruidszaak ga kopen.

Nu het mooie weer er langzaamaan aan het gaat komen kan ik helemaal niet meer wachten en mag het heel snel 9 september worden.

Plaats een reactie!

  •  

    Wees de eerste met een reactie!

Blog & nieuws

Meer nieuws
Uw bruiloft begint bij bruidlocaties.nl zoek uit duizende locaties in NL. Zoek een bruidslocaties