melanie
MèlanieBlogger (& bruid to-be)

De bruiloft openen met een dans

Over iets minder dan drie weken is het zover, onze grote dag. De dag waarop ik een getrouwd vrouw ben...Na de eremonie, die hopelijk op het stand plaats gaat vinden hebben we een uitgebreide borrel en een heerlijk dner. Daarna dan kan het echte feest gaan beginnen. Een lekker feest waar veel gedanst gaat worden, tenminste dat hopen we. Aangezien wij dus eigenlijk helemaal niet kunnen dansen. Toch willen we (nouja ik) onze bruiloft wel openen met een openingsdans. Maar hoe ga je dat doen als je geen cursus hebt gevolgd omdat je daar geen zin in hebt en ook helemaal al geen tijd voor?

Tegenwoordig zie je echt super toffe filmpjes op Facebook voorbij komen, waarbij een hele dans met de man of honor en de bridesmaids of gave remixen zijn ingestudeerd.
Maar zoals ik al zei bij ons wordt het niet echt iets spectaculairs. Het nummer waarop we de dans gaan doen heb ik vorige week uitgezocht. In gedachten ben ik daarop een dans aan het doen, aangezien we dit tijdens het oefenen alleen maar of lachen of lopen te kibbelen. Dit moeten we dan nog maar eens goed gaan oefenen als ik hem in m'n hoofd heb zitten. En anders word het waarschijnlijk gewoon een beetje schuifelen, in en uit draaien en that's it haha.
Nouja we hebben nog een goede twee weken, dus wie weet dat ik jullie toch nog kan melden dat we wel een spectaculaire dans hadden...

Plaats een reactie!

  •  

    Wees de eerste met een reactie!

Blog & nieuws

Meer nieuws
Uw bruiloft begint bij bruidlocaties.nl zoek uit duizende locaties in NL. Zoek een bruidslocaties