melanie
MèlanieBlogger (& bruid to-be)

Trouwen op het zonovergoten Ibiza

Vorige maand zijn wij lekker voor een paar dagen naar Ibiza geweest. Behalve een party eiland, is dit ook een heel mooi groen, kleurrijk, rustig en perfect eiland om te trouwen. Zoals je vaak al in de bladen leest zijn er heel veel BNers die naar dit eiland toe gaan om hier hun bruiloft te vieren, en dat kan ik zelf heel goed snappen. Het lijkt mij ook wel super mooi om hier te trouwen, er zijn zoveel verschillende mooie baaitjes. En wat dacht je van de vele villa's die je zou kunnen huren en dan een prachtige opstelling in de tuin kunt maken. Ik zie het al helemaal voor me, een prachtige tuin, met netjes opgestelde witte stoeltjes. Palmbomen, cactussen, vele oleanders mooi in bloei. En natuurlijk de lekere temperaturen en een lekker brandend zonnetje...

Je kan er in twee uurtjes naar toe vliegen maar als je dit niet durft dan zou je ook naar Barcalona kunnen rijden en daar dan op de boot stappen. Dit zou eigenlijk perfect zijn voor mijn vader aangezien hij niet durft te vliegen, dus misschien had dit dan toch een optie kunnen zijn. Hoewel ik wel denk dat de bruiloft in Ibiza toch wel een eind boven ons budget zou gaan komen.

Ach wij trouwen nu ook op het strand en creeëren daar dan wel ons eigen stukje Ibiza, en het weer? Ja dat wachten we dan maar rustig af... Ik heb er in iedergeval al heel veel zin in.

Plaats een reactie!

  •  

    Wees de eerste met een reactie!

Blog & nieuws

Meer nieuws
Uw bruiloft begint bij bruidlocaties.nl zoek uit duizende locaties in NL. Zoek een bruidslocaties