melanie
MèlanieBlogger (& bruid to-be)

Bekijk Pinterest eens voor inspiratie

Pinterest is tegenwoordig helemaal hot.
Als klein meisje zag je het misschien al helemaal voor je, hoe jou mooiste dag er later uit zou moeten komen te zien. Er was alleen nog een dingetje, je moest eerst ouder worden, een partner vinden en dan nog eens ten huwelijk gevraagd worden.

Je bent nu heel wat jaartjes ouder én ten huwelijk gevraagd. Eindelijk mag je nu jou droombruiloft tot in de details gaan organiseren. En Pinterest kan je hier enorm bij helpen, want een bruiloft organiseren daar gaat toch nog best wel wat werk in zitten. Maak verschillende moodboards van bijvoorbeeld jou ideale trouwjurk of over de aankleding van de locatie. Elke keer als je iets leuks tegen komt kan je deze opslaan, en blijven je ideeën mooi bij elkaar bewaard. Ook voor de mensen die mee helpen met organiseren is zo'n moodboard heel handig, want je hebt hem altijd bij je en kan je precies laten zien wat je bedoeld. Handig is natuurlijk wel, als je van te voren al een beetje een idee hebt in wat voor stijl je de bruiloft wilt gaan houden.

Zelf had ik ook een aantal verschillende moodboards. Zoals jullie misschien al wel gelezen hebben, wilden wij heel graag op stand trouwen. Ik maakte dan ook een moodboard met verschillende plaatjes van strandbruiloften, prieeltjes en verdere aankleding van de locatie. Maar ook een moodboard van welke jurken ik allemaal mooi vond en een van het haar en de make-up.
Elke keer was ik weer druk op zoek en kwam weer mooie en leuke dingen tegen, mijn moodboard werd steeds groter en groter.

Dus mocht je Pinterest nog niet geïnstalleerd hebben, dan moet je dit toch zeker doen. Want je haalt hier echt de mooiste inspiratie vandaan...

Plaats een reactie!

  •  

    Wees de eerste met een reactie!

Blog & nieuws

Meer nieuws
Uw bruiloft begint bij bruidlocaties.nl zoek uit duizende locaties in NL. Zoek een bruidslocaties