melanie
MèlanieBlogger (& bruid to-be)

De langverwachte bruiloft...

Het is al weer even geleden dat ik een blog voor jullie schreef. Ondertussen ben ik al weer bijna 7 weken getrouwd, dus het werd wel weer eens tijd.

Zoals ik al vertelde was het de bedoeling om op het strand te trouwen, maar ja met dit wisselvallige weer in ons koude kikkerlandje waren wij daar nog niet 100% zeker van dat dit ook echt ging gebeuren. Daarom zou bij minder tot slecht weer de trouwceremonie op het strand plaats vinden.

Twee weken voor de bruiloft liep ik al verschillende weers voorspellende sites in de gaten te houden, eigenlijk een beetje overdreven haha, maar als bride to be dan wil je natuurlijk het perfecte weer hebben. Maar de weergoden waren ons goed gezind. De voorspelling was namelijk tussen de 20 en de 25 graden met zon, het perfecte bruiloftsweer dus.happyweddings

We konden dus onze trouwceremonie op het strand houden. We hadden het bedrijf Happy Weddings ingeschakeld om de opstelling op het strand te maken en het leuk aan te kleden. Er stond voor ons en voor de trouwambtenaar een prieel, met het sprekersgestoelte en voor ons een bankje. De gasten zaten op witte houten klapstoeltjes, met tussen hen in een rieten loper. Qua bloemen was het leuk aangekleed, met gerbera’s deze zaten namelijk ook in mijn boeket.

Na een leuke maar ook natuurlijk emotionele ceremonie, toasten we op het strand en namen we de felicitaties in ontvangst. We maakten wat foto’s en gingen daarna lekker op de strandtent borrelen. Als diner hadden we een heerlijk barbecue buffet en als dessert een naked cake.

In de avond hadden we een dj gehuurd, deze maakte er een echt feestje van, maar doordat het prachtig weer was, bleven de meeste mensen eerst nog lekker buiten borrelen. Na een tijdje kwam toch iedereen naar binnen en werd er vollop gefeest. Ook hadden we voor die dag een photobooth gehuurd, super leuk hier werd ook goed gebruik van gemaakt. Dit was tegelijkertijd ook ons bedankje voor de gasten, want een leuke/gekke foto vanjezelf of met vrienden is toch eigenlijk veel leuker dan die van een bruidspaar?

Plaats een reactie!

  •  

    Wees de eerste met een reactie!

Blog & nieuws

Meer nieuws
Uw bruiloft begint bij bruidlocaties.nl zoek uit duizende locaties in NL. Zoek een bruidslocaties