melanie
MèlanieBlogger (& bruid to-be)

Kinderen op je bruiloft

Twaalf dagen na dat ik was bevallen werd ik ten huwelijk gevraagd. En zoals jullie waarschijnlijk al wel weten heb ik toen ja gezegt. Dit zou dus betekenen dat ik als moeder in het huwelijksbootje zou stappen. En dat brengt mij dan nu ook op dit onderwerp. Trouwen met kinderen erbij...

Het lijkt mij zelf niet meer dan logisch dat als je gaat trouwen en je hebt zelf kinderen, dat deze er dan bij zijn. Vandaar dat Liam er dus gwoon bij was, hij had de eer om aan ons de ringen te mogen brengen. Ook zette hij zijn HAND-tekening achter in het trouwboekje. En omdat Liam er was, was mijn lieve neefje er natuurlijk ook. Samen speelden ze onder toezicht gezellig op het strand en bij de gasten lag genoeg speelgoed om ze lekker af te leiden. S' avonds halverwege het eten werden allebei de jongens opgehaald, zodat zij lekker naar bed konden en wij met zijn allen gezellig door konden feesten. Terwijl de gasten met heel veel plezier de kinderen in de gaten hielden, vermaakten wij ons prima en hebben we helemaal geen last van ze gehad.

Toch zijn er dan wel heel veel mensen die dus liever geen kinderen op hun bruiloft willen. Meestal is de reden hiervoor dat ze vinden dat ze teveel lawaai maken, snel verveeld zijn of dat ze in de weg lopen. Kinderen zijn geen standbeelden en ja kinderen maken geluid, maar in princiepe hoef je helemaal geen last van ze te hebben. Wat dacht je van een leuk speelhoekje in te richten, of een draagbare dvd speler mee te nemen. En anders zou je altijd nog kunnen kijken of er iemand in je omgeving beschikbaar is en die heel graag een oogje in het zeil wilt houden bij de kinderen.

Misschien dat het met bovenstaande tips toch het overwegen waard is, om kinderen toe te laten op de mooiste dag van je leven...

Plaats een reactie!

  • NYC NY long distance moving companies 16-08-2022

    When an individual writes an paragraph he/she retains the picture of the consumer in his/her intellect that how a user can be familiar with it. Therefore that’s why this paragraph is perfect. Many thanks!

Blog & nieuws

Meer nieuws
Uw bruiloft begint bij bruidlocaties.nl zoek uit duizende locaties in NL. Zoek een bruidslocaties