melanie
MèlanieBlogger (& bruid to-be)

Trouwen op het strand

Doordat er tegenwoordig bijna overal wel in Nederland getrouwd mag worden, kun je dit op de mooiste locaties doen. Vorige week schreef ik een blog over trouwen in een kasteel, deze week krijgt mijn blog een zomers tintje. Zelf ga ik in September (als het weer het natuurlijk toelaat) op het strand trouwen, zo niet dan trouwen we op de beachclub. Nederland heeft een kustlijn lengte van ongeveer 523 kilometer lang. Genoeg keuze dus uit mooie stranden en beachclubs om te kunnen trouwen. Let er wel op dat dit een officiele trouwlocatie is, anders kan je die eventueel aanvragen bij de gemeente.

Locatie:
Trouwen op het strand is natuurlijk heel romantisch, en geeft ook zeker een losse en ongedwongen sfeer. Lekker met de blote voeten in het zand en de wind door je haren. Of wat dacht je van ’s avonds een mooi plaatje van de ondergaande zon. Als je op het strand trouwt houdt er dan rekening dat er een afdak geplaatst is voor de ambtenaar van de burgelijke stand. Aangezien je voor een strandlocatie kiest zal je waarschijnlijk in de zomer trouwen. Jammer genoeg ben je in ons Nederland dan nog steeds niet verzekerd van mooi weer. Daarom is het verstandig om zeker ook met een beachclub te overleggen of je met eventueel slecht weer de ceremonie binnen plaats mag laten vinden.

Decoraties:
Als de ceremonie op het strand plaats vind is het heel leuk om er een prieel neer te zetten. Je kunt deze mooi aan kleden door er wat bloemen of lampionnen aan te hangen. Leg een mooiel loper neer waarop je naar voren schreidt, ook kun je aan het begin hiervan nog lantaarns of bloemen/planten plaatsen. (Wat ik zelf ook super leuk vind en ook echt bij mijn bruiloft wil hebben is een wegwijsbord). Qua aankleding van de beachclubs hoef je meestal niks te doen, ik denk ook dat de meeste eigenaren dit niet willen. Wel kan je natuurlijk nog wat ballonnen ophangen of als het mag een vuurkorf of wat fakkels plaatsen op het strand of bij de ingang van de beachclub.Ik heb een aantal beachclubs voor jullie op een rijtje gezet, deze staan ook geregistreerd als trouwlocatie.

Fletcher Zuiderduin beachclub in Westkapelle

BeachclubNo5 in Zandvoort
Strandclub Zwoel in Hoek van HollandBeachclub O in Noordwijk aan ZeeVerso aan’t strand in RockanjeWerelds aan het strand in OuddorpVilla Westend in Velserbroek

Plaats een reactie!

  •  

    Wees de eerste met een reactie!

Blog & nieuws

Meer nieuws
Uw bruiloft begint bij bruidlocaties.nl zoek uit duizende locaties in NL. Zoek een bruidslocaties