Onze celebrity bruiloften om naar uit te kijken in 2018

De Britten hebben hun prins Harry en Meghan die in mei trouwen. Veel kijkers in binnen -en buitenland zullen aan tv gekluisterd zijn. Welke jurk zal Meghan aantrekken? Welke ontwerper krijgt de eer? Wordt het Hollywoodstijl of toch Britse keurigheid? Het blijft leuk huwelijken van bekende mensen te bekijken. Net alsof je er toch een beetje bij bent. Daarom zijn we op zoek gegaan naar aangekondigde trouwerijen in eigen land. BN-ers die ‘verloofd’ zijn en ons beloofd hebben in 2018 te trouwen. Zo hebben wij ook wat om naar uit te kijken.

Dit zijn de zes stellen waar we in Nederland al onze hoop op vestigen komend jaar. Het zijn geen leden van de koninklijke familie, daar moeten we voorlopig nog even op wachten. Maar wel bekende showbizzkoppels van eigen bodem waarvan we willen weten welke jurk het wordt, waar en hoe ze het huwelijksfeest vieren en wie de genodigden zijn. Dit zijn ze:

1.Presentatrice en voormalig Miss Overijssel Kim Kötter stapt in het huwelijksbootje met zanger Jaap Reesema. We gaan het meemaken, want om met de perfecte jurk voor de dag te komen, heeft ze de hulp ingeroepen van kenner Randy Fenoli van het bekende tv-programma Say Yes to the Dress. Zouden de camera’s ook op het huwelijksfeest draaien?

2.Actrice Katja Schuurman en chef-kok Freek van Noortwijk gaan trouwen. Verder wil het management niets kwijt. Jammer. Bij haar vorige huwelijk kwamen fotografen en cameraploegen ook al van een koude kermis thuis toen ze trouwde in de buurt van Parijs. De trouwlocatie bleek een niet te nemen vesting te zijn. We doen het dan maar met de foto’s achteraf doen van dit stel waar de vonken van af spatten.

3.Roxeanne Hazes is eindelijk gelukkig in de liefde en heeft na een relatie van een paar maanden ja gezegd tegen Erik Zwennes van TopNotch, het grootste hiphoplabel in Nederland. Saillant detail: het voorgenomen huwelijk is al twee keer uitgesteld omdat haar zangcarrière voorgaat. Als dat maar goed komt. Xander de Buisonje is gevraagd als trouwambtenaar.

4.Jarenlang ‘s lands meest begeerde vrijgezel Johnny de Mol gaat eindelijk trouwen. Het is Anouk geworden. Na meerder relaties met BN-dames heeft hij voor haar gekozen en is er ook al een kindje op komst.

5.Musicalster Romy Monteiro gaat deze zomer trouwen met haar droomman. Hij heet Django en werkt bij de marine. De foto van het huwelijksaanzoek op de kade inclusief mama Antje hebben we al gezien. Wij kijken uit naar de zomermaanden, krijgen we vast ook weer een kijkje in de keuken.

6.Ze gaan niet trouwen, maar we zetten hen toch op het lijstje: Rafaël van der Vaart en Estevana. Zij zegt dat er geen bruiloft komt. Hij wil wel. Maar volgens Estevana trouw je maar een keer in je leven. Wij geven de hoop niet op. Ze kan zich zomaar bedenken en dan maken we nog een sportief huwelijk mee dit jaar.

We blijven ze volgen, want we willen niets missen!

Foto: Franz Jachim

Plaats een reactie!

  •  

    Wees de eerste met een reactie!

Blog & nieuws

Meer nieuws
Uw bruiloft begint bij bruidlocaties.nl zoek uit duizende locaties in NL. Zoek een bruidslocaties